Ervaringen van Deelnemers

“Met enthousiasme en oprechte betrokkenheid brengt Injoin beweging op gang in de groep, die nodig is om samen te leren en tot nieuwe oplossingen te komen. De interactieve werkvormen die Injoin daarbij hanteert, stimuleren het leerproces op een prettige en informele manier.”

“Dankzij Injoin ben ik nu een stuk verder. Ik kreeg niet alleen nieuwe inzichten, maar Injoin slaagde er ook in dat ik die in de praktijk bracht.”

“Een training van Injoin is geen confectiepak, het is een maatpak: toegesneden op de wensen van de klant. De trainer leeft zich in en spitst de inhoud van de training toe op de behoefte van de klant.”

“Je ziet het pas tot je het doorhebt. En al die jaren had ik het niet door, tot Injoin doorvroeg en handvatten aanreikte voor net dat laatste stukje voor een nieuw overtuigend perspectief. Ik voel me bevrijd met positief effect voor m’n omgeving en mezelf. Go for it met Injoin.”

“Injoin geeft vleugels ook als de coaching voorbij is. Ik hoop dat de erfgoedsector een dergelijke transformatie mag meemaken.”

“Het coachingstraject bij Injoin werd gekenmerkt door oprechte interesse, empathie en flexibiliteit in combinatie met structurering, daadkracht en resultaatgerichtheid.”

Over Injoin

Injoin is een trainingsbureau voor de informatie- en erfgoedsector. Injoin organiseert maatwerktrainingen, strategiesessies en workshops voor het versterken van innovatiekracht.

Contact

Proostwetering 68
3604 DB Maarssen

T. 06-51771333
E. info@injoin.nl