Intervisie & Coaching

‘De eerste stap zetten is het begin van een leven lang leren én groeien.’

Intervisie

Wil jij kennis delen en samen leren in jouw organisatie bevorderen? Daar kan een intervisietraject van Injoin je uitstekend bij ondersteunen.

In onze intervisiesessies ondersteunen we collega’s bij het oplossen van vraagstukken of problemen uit de dagelijkse werkpraktijk. Door kennis en ervaring te delen, leren collega’s kennis bij collega’s op te halen, andere ideeën en oplossingen te herkennen en die te vertalen naar hun eigen situatie.
Vanuit onze praktijkkennis van de sector stimuleren wij de deelnemers om uit hun comfortzone te komen en op zoek te gaan naar vernieuwende, innovatieve oplossingen voor hun vraagstukken.


Coaching

Wil jij zichzelf verder ontwikkelen, loop je tegen dilemma’s aan of heb je behoefte aan een klankbord? Coaching van Injoin helpt je bij het vinden van oplossingen en het stellen van nieuwe doelen zodat jij kunt blijven groeien in je werk.
Wij werken oplossingsgericht vanuit een positieve benadering: doen wat werkt.

In een intakegesprek bespreken we de thema’s en stellen we gezamenlijk de leerdoelen en planning op. In overleg met jou kiezen we een inspirerende locatie voor de intervisie- of coachingsessies.

Ben je geïnteresseerd in onze intervisie of coaching? Neem dan contact met ons op via info@injoin.nl of 06-51771333.

Injoin Community
Over Injoin

Injoin is een trainingsbureau voor de informatie- en erfgoedsector. Injoin organiseert maatwerktrainingen, strategiesessies en workshops voor het versterken van innovatiekracht.

Contact

Proostwetering 68
3604 DB Maarssen

T. 06-51771333
E. info@injoin.nl