Strategiesessies & Workshops

‘Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt.’ (Johan Cruijff)

Strategiesessies

Hoe zorg jij ervoor dat je organisatie zichtbaar blijft in een samenleving die permanent verandert? In onze strategiesessies bekijken we welke ontwikkelingen en trends van invloed zijn op de strategie van jouw organisatie. Deze thema’s vertalen we samen met jouw team naar een actieplan voor jullie toekomststrategie.


Workshops

Wil jij met je afdeling of team met een actueel thema aan de slag of ideeën voor nieuwe activiteiten ontwikkelen? In onze creatieve workshops dagen we teams uit om uit hun comfort zone te komen en op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen.

Ook onze strategiesessies en workshops zijn maatwerk. Na een startgesprek organiseren we de sessie bij jou in huis, of kiezen we in overleg een aansprekende locatie elders.

Ben je geïnteresseerd in een strategiesessie of workshop en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via info@injoin.nl of 06-51771333.

Strategiesessies & Workshops
Over Injoin

Injoin is een trainingsbureau voor de informatie- en erfgoedsector. Injoin organiseert maatwerktrainingen, strategiesessies en workshops voor het versterken van innovatiekracht.

Contact

Proostwetering 68
3604 DB Maarssen

T. 06-51771333
E. info@injoin.nl