Trainingen

‘Wij geloven in de ontwikkelkracht van mensen en hun vermogen om te blijven leren.’

Trainingen 

 Geen twee organisaties zijn hetzelfde. Injoin trainingsprogramma’s zijn maatwerk en gaan uit van een realistisch startpunt. We stemmen onze programma’s af op de leerbehoefte van jouw organisatie. We zoeken daarbij aansluiting bij de werkpraktijk van de deelnemers zodat de leerstof van de trainingen direct kan worden toegepast. Daarbij creëren we een veilige omgeving waarin de deelnemers worden gestimuleerd om een actieve bijdrage te leveren en van elkaar te leren.

Lees meer over onze trainingen.

 

Nieuw opleidingsaanbod 

Injoin en DEN Academie zijn een samenwerking aangegaan voor het ontwikkelen van een uniek opleidingsaanbod voor strategische vraagstukken rondom digitale transformatie en innovatie van de erfgoedsector. Zie https://www.den.nl/den-academie 

Trainingen
Trainingen

Heb jij specifieke opleidingswensen en wil je een eigen invulling? Injoin ontwerpt maatwerktrainingen met jouw specifieke leerdoelen als vertrekpunt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@injoin.nl of 06-51771333.

Trainingen

Injoin innovatiescan

Wil je eerst onderzoeken hoe het staat met het innoverend vermogen van jouw organisatie? Onze innovatiescan geeft snel inzicht in de succesfactoren voor blijvende vernieuwing en innovatievermogen van jouw organisatie.

Centraal staat jouw ‘ideation rate’:

  • Hoe staat het met de ontwikkeling van nieuwe ideeën in jouw organisatie?
  • Staat jouw organisatie in contact met de buitenwereld voor het ophalen van ideeën?
  • Werken jullie samen met partners, binnen en buiten jullie sector?
  • Leiden nieuwe ideeën daadwerkelijk tot vernieuwing van producten en diensten?
Over Injoin

Injoin is een trainingsbureau voor de informatie- en erfgoedsector. Injoin organiseert maatwerktrainingen, strategiesessies en workshops voor het versterken van innovatiekracht.

Contact

Proostwetering 68
3604 DB Maarssen

T. 06-51771333
E. info@injoin.nl