Incompany Trainingen

‘Ik leer elke dag.’ (Angela Merkel)


Incompany trainingen

Ons maatwerk trainingen stimuleren samenwerken, samen leren en kennis delen. Door direct aan te sluiten op de praktijk en de vraagstukken,  vergroten we verantwoordelijkheid en eigenaarschap van de deelnemers en hun teams. 

 Bekijk ons aanbod:  

De Injoin Ideeënversneller voor het ontwikkelen van creatieve denkkracht van teams en medewerkers.
Het Injoin Atelier voor het creëren of versterken van een stimulerend innovatieklimaat.
De Injoin Excellerator voor trendsettende teams die niet alleen vernieuwende producten en diensten ontwikkelen maar die ook realiseren en ‘verkopen’.

 

In company trainingen
In company trainingen


De Injoin Ideeënversneller

Wil jij de creatieve denkkracht van jouw medewerkers en teams stimuleren? De Injoin Ideeënversneller is gericht op creatief denken, experimenteren, durven doen en denken vanuit de (interne) klant. Deelnemers leren hoe nieuwe ideeën kunnen ontstaan en hoe vernieuwing van werkprocessen, producten en diensten vorm krijgt. Met de nieuwe kennis formuleren de deelnemers een concrete praktijkopdracht waar ze na de training mee aan de slag gaan.

Het Injoin Atelier

Wil jij een stimulerend innovatieklimaat scheppen en wil je investeren in de ontwikkeling van jouw medewerkers tot innovatieve teamspelers? Deze programmalijn bestaat uit vier modules met elk een eigen trainingsdoel. Het Injoin Atelier kan als integraal programma of als losse modulen worden gevolgd.

Module 1: Stimuleren van creatieve denkkracht
Module 2: Innovatie komt van buiten
Module 3: Positioneren als innovatiepartner
Module 4: Aan de slag met innovatie

In company trainingen
In company trainingen

De Injoin Excellerator

Is jouw team al een innovator en willen jullie een echte trendsetter worden? Dan is de Injoin Excellerator iets voor jullie. Deze training is gericht op de ontwikkeling van baanbrekende teams die vernieuwing in hun haarvaten hebben. Deelnemers leren hoe trends en ideeën worden vertaald in concrete producten en diensten – en hoe deze te verkopen aan interne en externe partners.

Ben je geïnteresseerd in een incompany traject en wil je meer weten?  Neem dan contact met ons op via info@injoin.nl of 06-51771333.

Over Injoin

Injoin is een trainingsbureau voor de informatie- en erfgoedsector. Injoin organiseert maatwerktrainingen, strategiesessies en workshops voor het versterken van innovatiekracht.

Contact

Proostwetering 68
3604 DB Maarssen

T. 06-51771333
E. info@injoin.nl